A Magyar Politikai Akadémia képzéseit átmenetileg felfüggesztjük. Korábbi tanítványainknak köszönjük az eddigi bizalmat és érdeklődést, reméljük, hogy a megszerzett tudásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarországon a politikusok egy új generációja kerüljön közéletformáló szerepbe.

Vélemények

„Szeretném megragadni az alkalmat és visszajelezni a számotokra. Első és legfontosabb, hogy remek módon sikerült összerakni ezt az előadássorozatot, az órák tanulságosak és interaktívak, ami segíti a résztvevőket abban, hogy felkészüljenek a politikai élet szépségére és viszontagságaira is egyaránt. Szeretném kiemelni, hogy az oktatói gárda alaposan felkészült, ami minden foglalkozáson maximálisan megmutatkozik, legyen szó elméleti vagy akár a gyakorlati részről. Szinte a legváratlanabb kérdésekre is olyan természetességgel válaszolnak az Oktatók, ami egyébként remekül szemlélteti az általuk képviselt magas minőséget. Személy szerint egyik oktatót sem tudnám és nem is szeretném kiemelni, mivel valamennyiük a saját szakterületén maradandót alkotott már korábban is, és ezt a tudást közvetlenül, alázattal és mérhetetlenül nagy szakmaisággal és a résztvevőket proaktivitásra „kényszerítve” képesek átadni, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni. Igencsak jó érzékük van arra, hogy kiszedjenek minket a komfort zónánkból, de mindezt úgy, hogy közben nem érzed magad kellemetlenül, sőt még jól is szórakozol rajta és rájössz, hogy megannyi dolog lapul benned.”

„Először is megköszönöm, hogy az első turnusban vehettem részt a kezdeményezésben! Minden bizonnyal számos előnnyel és esetleges hátránnyal bírhat! Előnyök, pozitív gondolatok: Mindenképpen pozitív, hogy kiscsoportos előadások és workshopok fókuszáltan érintettek minket. Az előadások stílusa, mondadója figyelemfelkeltő, izgalmas volt. Az Előadók felkészültek voltak. Nem elhanyagolható, hogy roppant jó hangulatban telt! Esetleges hátrányok: Észrevételemet többször jeleztem az órák során. A beáramló hideg levegő fájóan kellemetlen tud lenni!”

„Nagyon érdekesek és élvezetesek voltak az órák. Jól éreztem magam! Szuper, hogy nem merev tananyagok voltak, hanem kötetlenebb hangvételű előadások voltak inkább. Az külön pozitív, hogy mindenki nyugodtan megoszthatja a gondolatait is. Remélem sikerül majd teljesíteni a vizsgát, szívesen tanulnék a továbbiakban is tőletek és  örülnék ha egy ilyen jó csapat tagja lehetnék. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam részt venni az órákon, számomra egy élmény!”

„Nagyon színvonalas minden előadó, minden téma profin van tálalva. Az órán nincs mellébeszélés, önfényezés, komoly tudásátadás van. Aki figyel rengeteg dolgot profitálhat, nem csak politikai téren. Mindemellett nem merev és életidegen, hanem bevonó, rugalmas, interaktív. Tényleg pártoktól független, az összefüggések felismerésére tanít. Nagyon tetszik, hogy őszinte, nem mindenáron akar mindenkiből politikust csinálni a képzés, komolyan segít beláttatni az emberrel a képességbeli hiányosságait, a fejlesztendő területeket, amelyek ezen a pályán elengedhetetlenek! Azért, hogy valami kritika is legyen: az első óra elején jó lett volna egy bemutatkozó kört tartani. Nekem nem annyira gond, én odamegyek bárkihez, egy politikus legyen nyitott. De talán egy “jégtörő” játék mégis jó lenne.”

„Minden kiváló volt. Régen éreztem iskolában ilyen jól magam. Az oktatói kar és az oktatás is nagyszerű. Igaz, hogy nem enni mentünk de külön pont, hogy tudomásom szerint eredetileg nem lett volna étel és a csokiautomatára kellett volna hagyatkozni, mégis lett, nem is akármilyen. Nagyon finom volt a pizza! Illik a Szervezőkhöz. Mindenki nevében is köszönet érte!”

„Nagyon jól éreztem magam az oktatáson, színvonalas előadásokat hallottam profi előadóktól, viszont megterhelő volt az intenzitás! Azt gondolom sokkal jobban szerepeltem volna a gyakorlatokon, ha nem ennyire tömény ugye a másfél nap. Természetesen tudom, hogy a főállású munkavállalók miatt van így megírva az órarend, viszont azt gondolom hogy az elsajátítás rovására is válik! Köszönöm, hogy megoszthattam a véleményem!”

Oszd meg másokkal is!