Képzéseink

POLITIKAI ALAPISMERETEK

A politikai alapismeretek kurzus átfogó ismereteket nyújt a magyar politikai helyzetről, a magyarországi történelmi és jelenlegi pártokról, illetve pártrendszerekről. A képzésben résztvevő személy képes általános politikai álláspont kialakítására és kommunikálására, a józan párbeszéd mellett a probléma felismerésére. Megismeri a kommunikációs és vitarendezési képességek tárházát.

Alapfokú képzésünk díja: 25.000 Ft

POLITIKAI TANULMÁNYOK

A politikai tanulmányok (középfok) kurzus arra összpontosít, hogy a hallgatóknak mélyebb és speciálisabb ismereteket nyújtsanak a politikáról és a kapcsolódó területekről. A tanulmányok fókuszában a politikatudományok vannak, mérsékelt és szabadelvű gyakorlati feladatokkal. A témák széles skálán mozognak, beleértve a politikai elméletet, az összehasonlító politikát, a nemzetközi kapcsolatokat, a közpolitikát és a magyar politikai pártok viselkedését. A politikai tanulmányok kurzust úgy terveztük, hogy a bevezető szintű alapkurzuson szerzett ismeretekre építsen, és a hallgatók mélyebb megértést szerezzenek a politika összetett és összefüggő természetéről. A hallgatók gyakorlati tanulási tapasztalatokat szereznek, például szakmai kommunikációs interjú helyzetekbe kerülnek, de valós idejű terepmunkát is kell végezzenek, valamint politikai viták és disputák résztvevőiként alkalmazzák tudásukat.

Középfokú képzésünk díja: 25.000 Ft

POLITIKATUDOMÁNY

A politikai tudományok mesterképzés olyan tanulmányi kurzus, amely a politika különböző aspektusainak alapos vizsgálatát biztosítja, beleértve a politikai rendszerek, a nemzetközi kapcsolatok, a politikai elmélet, a közigazgatás és a politikai elemzés elveit és gyakorlatát. Célja, hogy a hallgatókat felvértezze az összetett politikai világ megértéséhez és a politikai folyamatban való hatékony részvételhez szükséges ismeretekkel és készségekkel, amelyet a gyakorlatba is sikeresen átültethetnek. A politikai mesterképzés részleteiben bemutatja a politikai filozófiát, összehasonlító politikát, közpolitikát, nemzetközi kapcsolatokat és a politikai viselkedésformákat. A hallgatók olyan speciális témákat is tanulmányozhatnak, mint a körforgásos gazdaságtan, a magyar közigazgatás és a politikatudományi kutatási módszerek. A hagyományos tantermi oktatás mellett a politikai mesterképzésben részt vevő hallgatók gyakorlati tanulási lehetőségekben is részt vesznek, például kommunikációs és vitarendezési szakmai gyakorlatokon. A hallgatók eredeti, valós idejű élethelyzetekben kell megfeleljenek. A politikai mesterkurzus felkészítheti a hallgatókat többek között a kormányzati, politikai, önkormányzati, EU-s nemzetközi szervezetek, nonprofit szervezetek és a független média területén való sikeres munkára. Emellett erős alapot nyújthat azok számára is, akik további tudományos tanulmányokat kívánnak folytatni, például Mester vagy PhD-fokozatot kívánnak szerezni a politikatudományban vagy egy kapcsolódó területen.

Mesterfokú képzésünk díja: 50.000 Ft

Oszd meg másokkal is!