A Magyar Politikai Akadémia képzéseit átmenetileg felfüggesztjük. Korábbi tanítványainknak köszönjük az eddigi bizalmat és érdeklődést, reméljük, hogy a megszerzett tudásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy Magyarországon a politikusok egy új generációja kerüljön közéletformáló szerepbe.

Vélemény #1

„Szeretném megragadni az alkalmat és visszajelezni a számotokra. Első és legfontosabb, hogy remek módon sikerült összerakni ezt az előadássorozatot, az órák tanulságosak és interaktívak, ami segíti a résztvevőket abban, hogy felkészüljenek a politikai élet szépségére és viszontagságaira is egyaránt.

Szeretném kiemelni, hogy az oktatói gárda alaposan felkészült, ami minden foglalkozáson maximálisan megmutatkozik, legyen szó elméleti vagy akár a gyakorlati részről. Szinte a legváratlanabb kérdésekre is olyan természetességgel válaszolnak az Oktatók, ami egyébként remekül szemlélteti az általuk képviselt magas minőséget.

Személy szerint egyik oktatót sem tudnám és nem is szeretném kiemelni, mivel valamennyiük a saját szakterületén maradandót alkotott már korábban is, és ezt a tudást közvetlenül, alázattal és mérhetetlenül nagy szakmaisággal és a résztvevőket proaktivitásra „kényszerítve” képesek átadni, amelyet ezúton is szeretnék megköszönni. Igencsak jó érzékük van arra, hogy kiszedjenek minket a komfort zónánkból, de mindezt úgy, hogy közben nem érzed magad kellemetlenül, sőt még jól is szórakozol rajta és rájössz, hogy megannyi dolog lapul benned.”

Oszd meg másokkal is!